Soerin Rij-opleidingen

Ontdek alles over Soerin Rij-opleidingen.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Soerin Rij-opleidingen ligt op 48%, 50 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Rijles volgen bij Soerin Rij-opleidingen? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR examenlocaties: Breda, Roosendaal. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Adres- en contactgegevens van Soerin Rij-opleidingen.

Deze rijschool is gevestigd in Breda. Hierbij de adresgegevens van deze school: Lepelaar 8, 4822RL Breda. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: s-sewnandan@hotmail.com. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 26 97 53 36. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: soerinrijopleidingen.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 201331570000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7603K1.

Waar vind je Soerin Rij-opleidingen precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Breda.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Breda. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Anne-Marie De Beer en Rijschool Wijsman.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Soerin Rij-opleidingen

Slagingspercentage

48

Aantal examens

50

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

s-sewnandan@hotmail.com

Telefoon-nr

06 26 97 53 36

Website

soerinrijopleidingen.nl

Adres

Lepelaar 8

Postcode

4822RL

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda, Roosendaal

KvK-nummer

201331570000

Rijschoolnummer

7603K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Soerin Rij-opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo