Soerin Rij-opleidingen

Alles wat je wilt weten over Soerin Rij-opleidingen.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Soerin Rij-opleidingen is 42%, 24 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Les volgen bij Soerin Rij-opleidingen? Rij-examen doe je bij één van de 2 CBR-examenlocaties: Breda, Roosendaal.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Soerin Rij-opleidingen.

Deze rijschool vind je in Breda. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Lepelaar 8, 4822RL Breda. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Bellen kan via: 06 26 97 53 36. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: soerinrijopleidingen.nl. Het KvK-nummer van deze school is 201331570000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7603K1.

Waar vind ik Soerin Rij-opleidingen?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Breda.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Breda. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool J. Over en Autorijschool Look.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Soerin Rij-opleidingen

Slagingspercentage

42

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 26 97 53 36

Website

soerinrijopleidingen.nl

Adres

Lepelaar 8

Postcode

4822RL

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda, Roosendaal

KvK-nummer

201331570000

Rijschoolnummer

7603K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Soerin Rij-opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo