Autorijschool Rijkundig

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Rijkundig.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rijkundig ligt op 30%, 66 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Rijkundig? Afrijden doe je bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Breda, Bergen op Zoom. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Rijkundig.

De rijschool is te vinden in Breda. Hierbij de adresgegevens van de school: Moeskroenstraat 15, 4826AR Breda. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 817 445 37. Het KvK-nummer van de rijschool is 201597480000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 5623K8.

Waar zit Autorijschool Rijkundig (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in de regio Breda.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Breda. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool K Drive en Alhaj rijopleiding.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Rijkundig

Slagingspercentage

30

Aantal examens

66

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 817 445 37

Adres

Moeskroenstraat 15

Postcode

4826AR

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda, Bergen Op Zoom

KvK-nummer

201597480000

Rijschoolnummer

5623K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rijkundig”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo