Autorijschool Spitz

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Spitz.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Spitz ligt op 81%, 31 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Autorijschool Spitz? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Breda. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorieboek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Spitz.

Deze school vind je in Breda. Dit zijn de adresgegevens: Scholekster 14, 4822RP Breda. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: info@autorijschoolspitz.nl. De school is telefonisch bereikbaar op 06 42 23 44 34. Voor meer informatie kijk je op hun website: autorijschoolspitz.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 091670620000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4339H8.

Wat is de locatie van Autorijschool Spitz?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Breda.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Breda. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Auto & Motor Rijschool Riffi en Rijschool Hero.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Spitz

Slagingspercentage

81

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolspitz.nl

Telefoon

06 42 23 44 34

Website

autorijschoolspitz.nl

Adres

Scholekster 14

Postcode

4822RP

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

091670620000

Rijschoolnummer

4339H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Spitz”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo