Rijschool Easy

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Easy.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Easy is 31%, 36 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Easy? Dan heb je de keuze uit 1 CBR examenlocaties: Breda. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Easy.

De school heet een locatie in Breda. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Burg Van Gilsstraat 2, 4813PS Breda. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: rijschooleasy@kpnmail.nl. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 21 66 78 83. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 200986020000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0817G8.

Waar bezoek je Rijschool Easy precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Breda.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Breda. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Verkeersschool John Sleeking en Rijschool OTR.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Easy

Slagingspercentage

31

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

rijschooleasy@kpnmail.nl

Telefoon

06 21 66 78 83

Adres

Burg Van Gilsstraat 2

Postcode

4813PS

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

200986020000

Rijschoolnummer

0817G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Easy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo