Rijschool Stroeve

Alles over Rijschool Stroeve.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Stroeve ligt op 100%, 2 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool Stroeve? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Almelo, Enschede. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Stroeve.

Deze rijschool is gevestigd in Wierden. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Europa-ring 183, 7641DM Wierden. De rijschool is telefonisch te bereiken op 0616191650. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 91348536. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 3884K0.

Waar bezoek je Rijschool Stroeve (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle andere rijscholen in Wierden.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Wierden. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Westerhoff en Rijschool 4U.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Stroeve

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Telefoon-nr

0616191650

Adres

Europa-ring 183

Postcode

7641DM

Plaats

Examenlocatie(s)

Almelo, Enschede

KvK-nummer

91348536

Rijschoolnummer

3884K0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Stroeve”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo