Autorijschool Andy

Alle gegevens over Autorijschool Andy.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Andy is 22%, 37 personen legden examen af (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je voor rijles bij Autorijschool Andy? Dan kies je uit 1 CBR locaties: Rijswijk.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Andy.

Deze school is gevestigd in ‘S-Gravenhage. Hierbij de adresgegevens: Thijssestraat 291, 2521ZH ‘S-Gravenhage. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 22 22 22 97. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 272698990000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 2872R8.

In welke plaats vind je Autorijschool Andy (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Heb je deze rijscholen al bekeken? Fixxt.nl en Verkeersschool Robbie.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Andy

Slagingspercentage

22

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 22 22 22 97

Adres

Thijssestraat 291

Postcode

2521ZH

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

272698990000

Rijschoolnummer

2872R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Andy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo