RSD (Rijschool Den Haag)

Alle informatie die je nodig hebt over RSD (Rijschool Den Haag).

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RSD (Rijschool Den Haag) ligt op 50%, 8 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Rijles volgen bij RSD (Rijschool Den Haag)? Je hebt de keus uit 1 CBR examenlocaties: Rijswijk.

Telefoonnummer en contactgegevens van RSD (Rijschool Den Haag).

De school heeft een vestiging in ‘S-Gravenhage. De adresgegevens zijn als volgt: Otterrade 1E, 2544JA ‘S-Gravenhage. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 22 11 45 52. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: rijschooldenhaag.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 272726210000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3382U8.

Waar bezoek ik RSD (Rijschool Den Haag) (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in de regio ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Verkeersschool Yello en Autorijschool E. Pronk.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: RSD (Rijschool Den Haag)

Slagingspercentage

50

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 22 11 45 52

Website

rijschooldenhaag.nl

Adres

Otterrade 1E

Postcode

2544JA

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

272726210000

Rijschoolnummer

3382U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RSD (Rijschool Den Haag)”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo