Autorijschool Most Wanted

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Most Wanted.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Most Wanted is 36%, 22 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je voor rijles bij Autorijschool Most Wanted? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-locaties: Rijswijk.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proefles

Goedkoop je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Most Wanted.

De rijschool is gevestigd in Den Haag. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Noord West Buitensingel 5F, 2518PA Den Haag. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 655746401. Voor meer informatie kijk je op hun website: autorijschoolmw.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 571221720000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1408K0.

In welke plaats vind ik Autorijschool Most Wanted (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Den Haag.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Den Haag. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool van A tot Z en Autorijschool Savas.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Most Wanted

Slagingspercentage

36

Aantal examens

22

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

655746401

Website

autorijschoolmw.nl

Adres

Noord West Buitensingel 5F

Postcode

2518PA

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

571221720000

Rijschoolnummer

1408K0

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. g.

    Ik ben normaal niet van de recensies maar ik heb 3 lessen van deze engnek gehad en voelde me geroepen om een review te schrijven. Ik als vrouw heb op geen enkel moment een fijn gevoel bij hem gehad. Instructeur was onbeleefd, praatte alleen maar over vieze dingen met vrouwen en maakte elke keer opmerkingen over myn kleding. Hij was een bom agressie in het verkeer en wilde gelyk met iedereen op de vuist die hem niet aanstond. Ook gebruikt hij een arsenaal aan scheldwoorden waar ik nog nooit van heb gehoord. Ik voelde me niet op mn gemak en zou deze rijschool aan niemand aanraden. Wellicht dat het by mannen anders is,maar ladies ga niet naar most wanted!!! De enige die most wanted is ben jij,door de instructeur.

Autorijschool Most Wanted
Autorijschool Most Wanted

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo