Road-User

Alle informatie over Road-User.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Road-User ligt op 43%, 7 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Start je met rijles bij Road-User? Je hebt keus uit 2 CBR examenlocaties: Rotterdam, Barendrecht.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Road-User.

De rijschool is gevestigd in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Aalkeetstraat 18C, 3042SG Rotterdam. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 44 78 41 97. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 244513820000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5261A1.

In welke plaats vind je Road-User?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Ambitie en Rijschool Nardi.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Road-User

Slagingspercentage

43

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 44 78 41 97

Adres

Aalkeetstraat 18C

Postcode

3042SG

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

244513820000

Rijschoolnummer

5261A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Road-User”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo