Rijschool Kienhuis

Alles wat je wilt weten over Rijschool Kienhuis.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Kienhuis is 32%, 47 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Les je bij Rijschool Kienhuis? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR afrijdlocatie: Berkel Enschot.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Kienhuis.

De rijschool is te vinden in Oisterwijk. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Langvennen-Noord 16, 5061WZ Oisterwijk. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel 636305198. Deze rijschool heeft een eigen site: rijschoolkienhuis.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 602832890000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3933W9.

In welke plaats zit Rijschool Kienhuis?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in Oisterwijk.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Oisterwijk. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Finus t.h.o.d.n. NXXT en Autorijschool Caran.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Kienhuis

Slagingspercentage

32

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

636305198

Website

rijschoolkienhuis.nl

Adres

Langvennen-Noord 16

Postcode

5061WZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

602832890000

Rijschoolnummer

3933W9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Kienhuis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo