Autorijschool Henry

Alle gegevens van Autorijschool Henry.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Henry ligt op 59%, 116 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool Henry? Je hebt de keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Berkel-Enschot. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek voor de scooter, auto of motor.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Henry.

Deze school heeft een locatie in Udenhout. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Helmkruid 37, 5071GH Udenhout. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@autorijschoolhenry.nl. Voor telefonisch contact bel je met 06 42 15 68 36. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 180814350000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3632Z8.

Wat is de locatie van Autorijschool Henry (routebeschrijving en kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de buurt van Udenhout.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Udenhout. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Simpelweg en Verkeersschool Fly-Over.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Henry

Slagingspercentage

59

Aantal examens

116

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolhenry.nl

Telefoon

06 42 15 68 36

Adres

Helmkruid 37

Postcode

5071GH

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

180814350000

Rijschoolnummer

3632Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Henry”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo