Autorijschool Henry

Ontdek alles over Autorijschool Henry.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Henry is 60%, 129 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Autorijschool Henry? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Berkel Enschot. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Henry.

De school is gevestigd in Udenhout. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Helmkruid 37, 5071GH Udenhout. Per e-mail bereik je ze op info@autorijschoolhenry.nl. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 42 15 68 36. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 180814350000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3632Z8.

Wat is de locatie van Autorijschool Henry?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Udenhout.

Bekijk hier meer Rijscholen in Udenhout. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Jannie Jansen en Autorijschool A.C. Dolfin.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Henry

Slagingspercentage

60

Aantal examens

129

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolhenry.nl

Telefoon

06 42 15 68 36

Adres

Helmkruid 37

Postcode

5071GH

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

180814350000

Rijschoolnummer

3632Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Henry”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo