RIS Nijmegen

Alles over RIS Nijmegen.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RIS Nijmegen is 67%, 3 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Lessen volgen bij RIS Nijmegen? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Nijmegen. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Contact & telefoon van RIS Nijmegen.

Deze school heeft een vestiging in Nijmegen. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Roerdompstraat 10, 6542TK Nijmegen. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 43 25 99 97. Het KvK-nummer van de school is: 824313530000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8124K8.

In welke plaats vind ik RIS Nijmegen?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Nijmegen.

Bekijk hier meer Rijscholen in Nijmegen. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Suus en ANWB Rijopleidingen Wesseldijk.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: RIS Nijmegen

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 43 25 99 97

Adres

Roerdompstraat 10

Postcode

6542TK

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

824313530000

Rijschoolnummer

8124K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RIS Nijmegen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo