Verkeersschool Iks

Alle gegevens van Verkeersschool Iks.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Iks ligt op 67%, 15 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Les je bij Verkeersschool Iks? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-locaties: Nijmegen. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Verkeersschool Iks.

Deze school vind je in Nijmegen. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Schoolstraat 132, 6512JJ Nijmegen. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via info@iks.nu. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (024) 844 00 84. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: iks.nu. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 091543200000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3848X8.

Waar vind je Verkeersschool Iks (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Nijmegen.

Klik hier voor alle Rijscholen in Nijmegen. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Kahraman en Autorijschool Mihri.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Iks

Slagingspercentage

67

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@iks.nu

Telefoon

(024) 844 00 84

Website

iks.nu

Adres

Schoolstraat 132

Postcode

6512JJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

091543200000

Rijschoolnummer

3848X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Iks”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo