Rijstijl Augustin

Alles wat je wilt weten over Rijstijl Augustin.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijstijl Augustin is 68%, 63 personen legden examen af (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je voor rijles bij Rijstijl Augustin? Je hebt keus uit 1 CBR-locaties: Tiel. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Gratis proefles & auto theorie

Voordelig je autorijbewijs halen? Maak gebruik van de links hieronder. Schaf het best geteste theorieboek aan, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijstijl Augustin.

De school is te vinden in Tiel. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Hogeweidseweg 59, 4001GK Tiel. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06-53174387. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 615096470000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5775U2.

In welke plaats vind ik Rijstijl Augustin precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Tiel.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Tiel. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Creatief en Pieter Kuijk.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijstijl Augustin

Slagingspercentage

68

Aantal examens

63

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-53174387

Adres

Hogeweidseweg 59

Postcode

4001GK

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

615096470000

Rijschoolnummer

5775U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijstijl Augustin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo