Rijstijl Augustin

Op deze pagina ontdek je alles over Rijstijl Augustin.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijstijl Augustin ligt op 66%, 94 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijstijl Augustin? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Tiel. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijstijl Augustin.

Deze school vind je in Tiel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Hogeweidseweg 59, 4001GK Tiel. Dit is het e-mailadres van deze school: adakoelewijn@live.nl. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06-53174387. Het KvK-nummer van de rijschool is: 856697410000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5775U2.

In welke plaats vind je Rijstijl Augustin (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de regio Tiel.

Bekijk alle Rijscholen in Tiel. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool de Betuwe en Rijschool Kia t.h.o.d.n. LesGo.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijstijl Augustin

Slagingspercentage

66

Aantal examens

94

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

adakoelewijn@live.nl

Telefoon-nr

06-53174387

Adres

Hogeweidseweg 59

Postcode

4001GK

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

856697410000

Rijschoolnummer

5775U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijstijl Augustin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo