Rijstijl Augustin

Alles over Rijstijl Augustin.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijstijl Augustin ligt op 65%, 80 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijstijl Augustin? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Tiel. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijstijl Augustin.

De school heet een locatie in Tiel. Hierbij de adresgegevens van deze school: Hogeweidseweg 59, 4001GK Tiel. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06-53174387. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 615096470000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5775U2.

Waar bezoek je Rijstijl Augustin (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in Tiel.

Bekijk hier alle Rijscholen in Tiel. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Prima Rijopleidingen en Autorijschool Remco van Soelen.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijstijl Augustin

Slagingspercentage

65

Aantal examens

80

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-53174387

Adres

Hogeweidseweg 59

Postcode

4001GK

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

615096470000

Rijschoolnummer

5775U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijstijl Augustin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo