Rijstijl Augustin

Alle informatie die je nodig hebt over Rijstijl Augustin.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijstijl Augustin ligt op 73%, 59 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Kies je voor les bij Rijstijl Augustin? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocatie van CBR: Tiel. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijstijl Augustin.

De school heet een locatie in Tiel. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Hogeweidseweg 59, 4001GK Tiel. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06-53174387. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 615096470000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5775U2.

Waar vind je Rijstijl Augustin?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Tiel.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Tiel. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool De Snelweg en Algemene Rijopleiding Willems.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijstijl Augustin

Slagingspercentage

73

Aantal examens

59

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-53174387

Adres

Hogeweidseweg 59

Postcode

4001GK

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

615096470000

Rijschoolnummer

5775U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijstijl Augustin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo