Autorijschool Gertjan Verweij

Lees alles over Autorijschool Gertjan Verweij.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Gertjan Verweij ligt op 74%, 39 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Gertjan Verweij? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Tiel.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Gertjan Verweij.

Je vindt de school in Tiel. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Gouvernestraat 7, 4005GR Tiel. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06-20817718. De school beschikt over een eigen site, hierbij: gertjanverweij.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 110604970000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 3163H6.

Wat is de locatie van Autorijschool Gertjan Verweij?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in regio Tiel.

Bekijk hier alle Rijscholen in Tiel. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Beijnum en Rijbewijs van Rein.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Gertjan Verweij

Slagingspercentage

74

Aantal examens

39

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-20817718

Website

gertjanverweij.nl

Adres

Gouvernestraat 7

Postcode

4005GR

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

110604970000

Rijschoolnummer

3163H6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Gertjan Verweij”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Gertjan Verweij
Autorijschool Gertjan Verweij

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo