Rijschool de Betuwe

Op deze pagina vind je alles over Rijschool de Betuwe.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool de Betuwe is 75%, 141 personen deden examen (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je lessen volgen bij Rijschool de Betuwe? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Tiel.

Heeft deze school een keurmerk?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool de Betuwe.

De school is te vinden in Tiel. Dit zijn de adresgegevens: Marconistraat 38, 4004JM Tiel. Proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 55 83 44 74. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschooldebetuwe.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 676957360000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4984F5.

In welke plaats vind je Rijschool de Betuwe (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in de regio Tiel.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Tiel. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Mario van Soelen V.O.F. en Rijstijl Augustin.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool de Betuwe

Slagingspercentage

75

Aantal examens

141

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 55 83 44 74

Website

rijschooldebetuwe.nl

Adres

Marconistraat 38

Postcode

4004JM

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

676957360000

Rijschoolnummer

4984F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool de Betuwe”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo