RijschoolBart

Op deze pagina vind je alles over RijschoolBart.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijschoolBart is 64%, 22 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je voor lessen bij RijschoolBart? Je examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Deventer.

Heeft deze school een keurmerk?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie over RijschoolBart.

Deze rijschool vind je in Lochem. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Poorters Janlaan 4, 7242AH Lochem. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op 0573-460042. De rijschool heeft een eigen site: rijschoolbart.nl. Het KvK-nummer van deze school is 541655550000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2356F3.

Waar bezoek ik RijschoolBart (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in Lochem.

Bekijk hier meer Rijscholen in Lochem. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Facht en Brams Rijschool.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: RijschoolBart

Slagingspercentage

64

Aantal examens

22

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0573-460042

Website

rijschoolbart.nl

Adres

Poorters Janlaan 4

Postcode

7242AH

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

541655550000

Rijschoolnummer

2356F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RijschoolBart”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo