RijschoolBart

Ontdek alles over RijschoolBart.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijschoolBart is 35%, 26 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Ga je van start met rijles bij RijschoolBart? Je kunt kiezen uit 1 CBR locaties: Deventer. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Contact & telefoon van RijschoolBart.

Deze rijschool is gevestigd in Lochem. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Poorters Janlaan 4, 7242AH Lochem. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: info@rijschoolbart.nl. Telefonisch contact met de rijschool? 0573-460042. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 541655550000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2356F3.

In welke plaats vind je RijschoolBart (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Lochem.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Lochem. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Roger van Heumen en Autorijschool Westerhof.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: RijschoolBart

Slagingspercentage

35

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolbart.nl

Telefoon

0573-460042

Adres

Poorters Janlaan 4

Postcode

7242AH

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

541655550000

Rijschoolnummer

2356F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RijschoolBart”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo