Rijschool Modern

Lees meer over Rijschool Modern.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Modern ligt op 49%, 51 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Modern? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Deventer, Doetinchem. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Modern.

De school is gevestigd in Eefde. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Papaverhof 32, 7211DL Eefde. De school is telefonisch bereikbaar op 06 42 94 05 20. Het KvK-nummer van de school is 851429050000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1803F5.

Waar zit Rijschool Modern precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Eefde.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Eefde. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Vrij Groene Rijschool (VGR) en Rijschool Horstman.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Modern

Slagingspercentage

49

Aantal examens

51

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 42 94 05 20

Adres

Papaverhof 32

Postcode

7211DL

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer, Doetinchem

KvK-nummer

851429050000

Rijschoolnummer

1803F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Modern”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo