Rijschool Zien

Alles wat je wilt weten over Rijschool Zien.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Zien ligt op 61%, 41 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Start je met rijles bij Rijschool Zien? Je examen doe je bij één van de 2 CBR-examenlocaties: Den Bosch, Berkel Enschot.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Zien.

De school is gevestigd in Waalwijk. Hierbij de adresgegevens van de school: Diederikhof 5, 5142CT Waalwijk. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06-30372042. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 523298520000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5871K5.

In welke plaats zit Rijschool Zien precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in Waalwijk.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Waalwijk. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool 0162 en Autorijschool Mika.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Zien

Slagingspercentage

61

Aantal examens

41

Telefoon-nr

06-30372042

Adres

Diederikhof 5

Postcode

5142CT

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Berkel Enschot

KvK-nummer

523298520000

Rijschoolnummer

5871K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Zien”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo