Rijschool V.V.Z.

Alles op een rijtje over Rijschool V.V.Z..

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool V.V.Z. is 65%, 46 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Rijschool V.V.Z.? Dan kun je kiezen uit 1 examenlocaties: Den Bosch. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool V.V.Z..

De rijschool is gevestigd in Drunen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Prinses Irenestraat 52, 5151GS Drunen. Proefles aanvragen? Neem contact op via infovvz@rijschoolvvz.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 50 84 85 64. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: rijschoolvvz.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 171695830000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2832U8.

In welke plaats zit Rijschool V.V.Z.?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Drunen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Drunen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Linda Gillis en Rijschool Mullender.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool V.V.Z.

Slagingspercentage

65

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

E-mail

infovvz@rijschoolvvz.nl

Telefoon

06 50 84 85 64

Website

rijschoolvvz.nl

Adres

Prinses Irenestraat 52

Postcode

5151GS

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

171695830000

Rijschoolnummer

2832U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool V.V.Z.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo