Rijschool JustFocus

Alle details over Rijschool JustFocus.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool JustFocus ligt op 25%, 4 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool JustFocus? Rij-examen doe je bij één van de 2 examenlocaties van CBR: Zoetermeer, Rijswijk. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool JustFocus.

Deze school is gevestigd in Voorburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: van Heurnstraat 151, 2274NK Voorburg. Bellen kan, het telefoonnummer is 0640272911. Het KvK-nummer van de rijschool is 88672646. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7888F8.

Waar vind ik Rijschool JustFocus?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Voorburg.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Voorburg. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Safir en Rijschool Waymaker.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool JustFocus

Slagingspercentage

25

Aantal examens

4

Telefoon-nr

0640272911

Adres

van Heurnstraat 151

Postcode

2274NK

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

88672646

Rijschoolnummer

7888F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool JustFocus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo