Rijschool van Houten

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool van Houten.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van Houten ligt op 73%, 114 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijschool van Houten? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Groningen. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool van Houten.

Deze rijschool is gevestigd in Bedum. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Weegbree 11, 9781VV Bedum. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 41 31 12 36. Het KvK-nummer van de school is: 020936030000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4737G8.

In welke plaats vind je Rijschool van Houten (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Bedum.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Bedum. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool “Freja Jonker” en Autorijschool Jos Smit.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool van Houten

Slagingspercentage

73

Aantal examens

114

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 41 31 12 36

Adres

Weegbree 11

Postcode

9781VV

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

020936030000

Rijschoolnummer

4737G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van Houten”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo