Auto- en Motorrijschool Opweg Winsum

Alles over Auto- en Motorrijschool Opweg Winsum.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool Opweg Winsum is 63%, 30 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je van start met les bij Auto- en Motorrijschool Opweg Winsum? Je examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Groningen.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Auto- en Motorrijschool Opweg Winsum.

Deze rijschool vind je in Winsum Gn. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Het Aanleg 16D, 9951SJ Winsum Gn. Stuur ze een mailtje, [email protected]. De rijschool bellen? (0595) 43 54 85, of 06 12 96 78 55. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, autorijschoolopweg.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 20810100000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1950R8.

In welke plaats zit Auto- en Motorrijschool Opweg Winsum (kaart, routebeschrijving)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in de regio Winsum Gn.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Winsum Gn. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Koster en Sportel Rijopleidingen.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Auto- en Motorrijschool Opweg Winsum

Slagingspercentage

63

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0595) 43 54 85

Telefoon-nr

06 12 96 78 55

Website

autorijschoolopweg.nl

Adres

Het Aanleg 16D

Postcode

9951SJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

20810100000

Rijschoolnummer

1950R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en Motorrijschool Opweg Winsum”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en Motorrijschool Opweg Winsum
Auto- en Motorrijschool Opweg Winsum

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo