Auto- en Motorrijschool van der Heide

Alle gegevens van Auto- en Motorrijschool van der Heide.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool van der Heide is 54%, 57 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je lessen volgen bij Auto- en Motorrijschool van der Heide? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Groningen.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Auto- en Motorrijschool van der Heide.

Je vindt deze rijschool in Groningen. Hierbij de adresgegevens: Hiddemaheerd 170, 9737JK Groningen. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (050) 542 68 41, of 06 54 96 24 72. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: rijschoolvanderheide.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 20681890000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 0553Z8.

In welke plaats vind ik Auto- en Motorrijschool van der Heide?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in Groningen.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Groningen. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Ge.Luk en Autorijschool Polling.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Auto- en Motorrijschool van der Heide

Slagingspercentage

54

Aantal examens

57

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(050) 542 68 41

Telefoon-nr

06 54 96 24 72

Website

rijschoolvanderheide.nl

Adres

Hiddemaheerd 170

Postcode

9737JK

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

20681890000

Rijschoolnummer

0553Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en Motorrijschool van der Heide”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en Motorrijschool van der Heide
Auto- en Motorrijschool van der Heide

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo