Motorservice Vink

Lees meer over Motorservice Vink.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorservice Vink ligt op 77%, 97 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs AVB). Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je voor les bij Motorservice Vink? Je examen doe je bij één van de 3 CBR-locaties: Winschoten, Leeuwarden, Assen.

Aanbieding rijlessen & motor theorie

Goedkoop je motor rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan.

Telefoonnummer en adresgegevens van Motorservice Vink.

De rijschool is gevestigd in Groningen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Stavangerweg 1b, 9723JC Groningen. Het telefoonnummer van de rijschool is 050-3110702, of 06-13061488. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 11450110000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5705H3.

Waar bezoek ik Motorservice Vink precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Groningen.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Groningen. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: LangelaanFY en Motorrijschool Peter Waterval.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Motorservice Vink

Slagingspercentage

77

Aantal examens

97

Motor

Beschikbaar

Telefoon

050-3110702

Telefoon-nr

06-13061488

Adres

Stavangerweg 1b

Postcode

9723JC

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten, Leeuwarden, Assen

KvK-nummer

11450110000

Rijschoolnummer

5705H3

Reviews

0.0
0
0
0
0
5

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Sibella

  Dollemansrit in luxemburg, google dit verhaal. Het is jeroen vink.

 2. Linda

  # komt lesuren niet na, je betaald meer en krijgt een half uur minder.
  #mishandele en stalkt vrouwen.
  # enorm strafblad, intimidatie, drughandel, afpersing.
  # op de camping in luxemburg heeft hij mensen mishandeld en een oude man aangereden en is weggerwden bij plaatsdelict. Google: motorrijinstructeur dollemansrit luxemburg. Niet naar deze man toe gaan dus.

 3. Claudia

  Geen fijne rij school. In verhouding een dure rij school. De lessen duren standaard korter dan op papier staat doordat meneer te laat komt opdagen, na praat met vorige leerlingen en te laat aanwezig is op z’n bedrijf waardoor je in je lestijd nog moet omkleden en klaar moet maken.

  Tijdens de lessen komen regelmatig vrienden van hem langs waardoor hij nauwelijks oog heeft voor z’n leerlingen. Je moet regelmatig zelf om feedback vragen. Hij speelt niet in op onzeker rijgedrag. Hij benoemt het enkel.

  Ik zou deze school niet aanraden

 4. Karin

  Slechte rijschool, de lessen zijn extreem duur omdat je voor 90 minuten betaald waarvan je respectievelijk maar 50 minuten lest. Hij wacht tot je de kleding aan hebt en praat na met leerlingen die voor je zijn geweest daarna neemt hij nog een red bull en blijft wat omlummelen waardoor je uiteindelijk maar 50 minuten les hebt en je betaald voor 90 minuten, hier krijg je nooit compensatie voor, houd dit dus goed in de gaten. Slagingspercentage is een momentopname en is voor AVB, maar dit is niet significant hoog omdat deze rijschoolhouder alleen in Motorlessen doet, en ook alleen het zware rijbewijs, leerlingen houdt hij extreem lang vast tegen het hoge tarief van 70 euro per 50 minuten omgerekend. Tevens gaan geruchten dat deze man cocaine gebruikt, criminele handel erop na houdt. Dit is niet de geschikte instructeur om les te nemen, zeer onprettige man met een hoog macho gehalte, hij is niet sympathiek en vriendelijk maar blaft je tijdens de lessen af en is je aan het vernederen.

 5. henk vink en dana

  Deze rijschool is niet goed slaat de leerlingen met stoellen als ze zeggen dat gij te laat is vervolgens ontbind hij de contract en laat je in de kou staan deze man is een satanist en een drugs gebruiker en een racist meerder mensen heben ladt van deze man ondervonden met dergelijke dreigingen wil je motor rijden of auto lesse dan is deze rijschool vink te groningen geen goed plek voor jou beter beteed je je geld ergens anders aan dan bij hem vervolgens blijft meneer je stalken dus dat krijg je er nog eens bij waar voor omdat je je rijbewijs wou halen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo