Motorservice Vink

Alles over Motorservice Vink.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorservice Vink is 79%, 75 personen deden examen (rijbewijs AVB). Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Lessen volgen bij Motorservice Vink? Je rij-examen doe je bij één van de 3 CBR-locaties: Winschoten, Leeuwarden, Assen.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Motorservice Vink.

De school is gevestigd in Groningen. Dit zijn de adresgegevens: Stavangerweg 1b, 9723JC Groningen. Het telefoonnummer van de rijschool is 050-3110702, of 06-13061488. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 11450110000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5705H3.

In welke plaats vind ik Motorservice Vink (route & kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Groningen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Groningen. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Be Sure rijopleidingen en Johan Polling Verkeersopleiding.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Motorservice Vink

Slagingspercentage

79

Aantal examens

75

Motor

Beschikbaar

Telefoon

050-3110702

Telefoon-nr

06-13061488

Adres

Stavangerweg 1b

Postcode

9723JC

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten, Leeuwarden, Assen

KvK-nummer

11450110000

Rijschoolnummer

5705H3

Reviews

0.0
0
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Karin

    Slechte rijschool, de lessen zijn extreem duur omdat je voor 90 minuten betaald waarvan je respectievelijk maar 50 minuten lest. Hij wacht tot je de kleding aan hebt en praat na met leerlingen die voor je zijn geweest daarna neemt hij nog een red bull en blijft wat omlummelen waardoor je uiteindelijk maar 50 minuten les hebt en je betaald voor 90 minuten, hier krijg je nooit compensatie voor, houd dit dus goed in de gaten. Slagingspercentage is een momentopname en is voor AVB, maar dit is niet significant hoog omdat deze rijschoolhouder alleen in Motorlessen doet, en ook alleen het zware rijbewijs, leerlingen houdt hij extreem lang vast tegen het hoge tarief van 70 euro per 50 minuten omgerekend. Tevens gaan geruchten dat deze man cocaine gebruikt, criminele handel erop na houdt. Dit is niet de geschikte instructeur om les te nemen, zeer onprettige man met een hoog macho gehalte, hij is niet sympathiek en vriendelijk maar blaft je tijdens de lessen af en is je aan het vernederen.

  2. henk vink en dana

    Deze rijschool is niet goed slaat de leerlingen met stoellen als ze zeggen dat gij te laat is vervolgens ontbind hij de contract en laat je in de kou staan deze man is een satanist en een drugs gebruiker en een racist meerder mensen heben ladt van deze man ondervonden met dergelijke dreigingen wil je motor rijden of auto lesse dan is deze rijschool vink te groningen geen goed plek voor jou beter beteed je je geld ergens anders aan dan bij hem vervolgens blijft meneer je stalken dus dat krijg je er nog eens bij waar voor omdat je je rijbewijs wou halen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo