Rijschool VAN DER WAL

Lees meer over Rijschool VAN DER WAL.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool VAN DER WAL ligt op 82%, 33 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool VAN DER WAL? Je kunt terecht bij 1 CBR-locaties: Heerenveen. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Contact- en adresgegevens van Rijschool VAN DER WAL.

Deze rijschool is gevestigd in Heerenveen. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Alma Tademaweg 72, 8442JZ Heerenveen. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolvanderwal.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 10 30 90 51. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijschoolvanderwal.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 011081770000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3105A8.

Waar vind je Rijschool VAN DER WAL precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in regio Heerenveen.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Heerenveen. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Verkeerscoach van Gorkum en Auto en Motorrijschool Leo Pruis.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool VAN DER WAL

Slagingspercentage

82

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolvanderwal.nl

Telefoon-nr

06 10 30 90 51

Website

rijschoolvanderwal.nl

Adres

Alma Tademaweg 72

Postcode

8442JZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

011081770000

Rijschoolnummer

3105A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool VAN DER WAL”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo