Autorijschool Bakker

Lees alles over Autorijschool Bakker.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Bakker is 56%, 62 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Autorijschool Bakker? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties: Heerenveen. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Bakker.

De school heeft een vestiging in Oranjewoud. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Lollius Ademalaan 16, 8453WL Oranjewoud. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 51 07 29 22. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 672457650000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8173W1.

Waar bezoek je Autorijschool Bakker?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de regio Oranjewoud.

Bekijk hier alle Rijscholen in Oranjewoud. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: P.M. Wijnia t.h.o.d.n. LesGO en Autorijschool Adam.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Bakker

Slagingspercentage

56

Aantal examens

62

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 51 07 29 22

Adres

Lollius Ademalaan 16

Postcode

8453WL

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

672457650000

Rijschoolnummer

8173W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Bakker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo