Auto- en Motorrijschool Lammert Visser

Alles over Auto- en Motorrijschool Lammert Visser.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool Lammert Visser ligt op 38%, 24 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Begin je met rijles bij Auto- en Motorrijschool Lammert Visser? Je rijdt af bij een van de 3 examenlocaties: Leeuwarden, Heerenveen, Sneek.

Contact- en adresgegevens van Auto- en Motorrijschool Lammert Visser.

Deze school vind je in Heerenveen. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Barten 51, 8447BG Heerenveen. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bel de rijschool op, (0513) 61 02 58, of 06 53 65 85 25. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 10643810000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0008W7.

In welke plaats zit Auto- en Motorrijschool Lammert Visser precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Heerenveen.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Heerenveen. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Veltman Rijopleidingen en Autorijschool Cees Ganzevles.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Auto- en Motorrijschool Lammert Visser

Slagingspercentage

38

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0513) 61 02 58

Telefoon-nr

06 53 65 85 25

Adres

Barten 51

Postcode

8447BG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Heerenveen, Sneek

KvK-nummer

10643810000

Rijschoolnummer

0008W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en Motorrijschool Lammert Visser”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en Motorrijschool Lammert Visser
Auto- en Motorrijschool Lammert Visser

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo