Fadi rijschool

Op deze pagina lees je alles over Fadi rijschool.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Fadi rijschool ligt op 33%, 12 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Fadi rijschool? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Heerenveen, Meppel. Snel je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Contactgegevens en telefoonnummer van Fadi rijschool.

De rijschool is gevestigd in Noordwolde Fr. Dit zijn de adresgegevens van deze school: De Kwekerije 3, 8391LG Noordwolde Fr. De school is telefonisch bereikbaar op 06 48 25 84 36. Het KvK-nummer van de rijschool is: 863677730000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1569W3.

Waar bezoek je Fadi rijschool (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Noordwolde Fr.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Noordwolde Fr. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: ProDrive en Verkeersschool Koopstra B.V..

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Fadi rijschool

Slagingspercentage

33

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 48 25 84 36

Adres

De Kwekerije 3

Postcode

8391LG

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen, Meppel

KvK-nummer

863677730000

Rijschoolnummer

1569W3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Fadi rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo