Rijschool Van der Velde

Alles wat je wilt weten over Rijschool Van der Velde.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Van der Velde is 32%, 47 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Van der Velde? Je kiest uit een van de één CBR-afrijdlocaties: Sneek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Van der Velde.

De school heet een locatie in Workum. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Pothuswyk 45, 8711BC Workum. Het telefoonnummer van de rijschool is 06-30883599. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 524116480000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9218W7.

Waar vind ik Rijschool Van der Velde precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Workum.

Meer bekijken? Check hier alle rijscholen in Workum. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: rijschooltom.com en Heijs & Excel Rijopleidingen.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Van der Velde

Slagingspercentage

32

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-30883599

Adres

Pothuswyk 45

Postcode

8711BC

Plaats

Examenlocatie(s)

Sneek

KvK-nummer

524116480000

Rijschoolnummer

9218W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Van der Velde”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo