Cor Eriks

Alle informatie die je nodig hebt over Cor Eriks.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Cor Eriks is 42%, 36 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Kies je ervoor lessen te volgen bij Cor Eriks? Dan heb je de keuze uit 1 CBR locaties: Sneek.

Auto theorie gratis oefenen & gratis proefles

Bespaar geld met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Cor Eriks.

De school is te vinden in Stavoren. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Jurisdictie 17, 8715EP Stavoren. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Bellen kan via: (0514) 52 33 57, of 06 53 70 09 93. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, rijschoolsportief.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 010674970000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 0698F7.

In welke plaats vind je Cor Eriks?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Stavoren.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Stavoren. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Iselmar en Autorijschool Actief Bolsward.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Cor Eriks

Slagingspercentage

42

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0514) 52 33 57

Telefoon-nr

06 53 70 09 93

Website

rijschoolsportief.nl

Adres

Jurisdictie 17

Postcode

8715EP

Plaats

Examenlocatie(s)

Sneek

KvK-nummer

010674970000

Rijschoolnummer

0698F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Cor Eriks”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo