Autorijschool Anne Mous

Alle details over Autorijschool Anne Mous.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Anne Mous is 40%, 30 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Start je met les bij Autorijschool Anne Mous? Je examen doe je bij een van de 3 examenlocaties: Leeuwarden, Heerenveen, Sneek. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek auto of motor.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Anne Mous.

De rijschool is gevestigd in Koudum. De adresgegevens: Vermaningsweg 20, 8723BA Koudum. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: a.mous5@kpnplanet.nl. Bel de rijschool op, (0514) 52 13 07, of 06 14 48 48 18. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: autorijschoolannemous. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 617444250000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 7621W3.

Waar vind je Autorijschool Anne Mous (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle andere rijscholen in de regio Koudum.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Koudum. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Marijke Klaassen en Autorijschool Iselmar.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Anne Mous

Slagingspercentage

40

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

a.mous5@kpnplanet.nl

Telefoon

(0514) 52 13 07

Telefoon-nr

06 14 48 48 18

Website

autorijschoolannemous

Adres

Vermaningsweg 20

Postcode

8723BA

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Heerenveen, Sneek

KvK-nummer

617444250000

Rijschoolnummer

7621W3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Anne Mous”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo