Autorijschool A.C. Dolfin

Alle gegevens over Autorijschool A.C. Dolfin.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool A.C. Dolfin is 83%, 12 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto. Lessen volgen bij Autorijschool A.C. Dolfin? Je kiest uit een van de 1 CBR locaties: Hoorn. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool A.C. Dolfin.

De rijschool is te vinden in Enkhuizen. Dit zijn de adresgegevens van deze school: De Laars 28, 1602MR Enkhuizen. Proefles aanvragen? Neem contact op via anneke.dolfin@gmail.com. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (0229) 21 83 87. Voor meer info check je de website van de rijschool: autorijschooldolfin.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 360353090000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3999G2.

Wat is de locatie van Autorijschool A.C. Dolfin (routebeschrijving en kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle andere rijscholen in de regio Enkhuizen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Enkhuizen. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Schipper en Rijschool Nr 1.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool A.C. Dolfin

Slagingspercentage

83

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

anneke.dolfin@gmail.com

Telefoon

(0229) 21 83 87

Website

autorijschooldolfin.nl

Adres

De Laars 28

Postcode

1602MR

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

360353090000

Rijschoolnummer

3999G2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool A.C. Dolfin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool A.C. Dolfin
Autorijschool A.C. Dolfin

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo