Rijschool Thomassen

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Thomassen.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Thomassen is 44%, 9 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Begin je met rijles bij Rijschool Thomassen? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Heerenveen.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Thomassen.

De rijschool heeft een vestiging in Drachten. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? De Nova Cura 4, 9207BW Drachten. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 26 98 43 30. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 570249280000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6497F5.

Waar vind je Rijschool Thomassen?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Drachten.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Drachten. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Graansma en Autorijschool Hier.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Thomassen

Slagingspercentage

44

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 26 98 43 30

Adres

De Nova Cura 4

Postcode

9207BW

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

570249280000

Rijschoolnummer

6497F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Thomassen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo