Autorijschool Stienstra

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Stienstra.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Stienstra is 50%, 2 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je voor les bij Autorijschool Stienstra? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Heerenveen.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Stienstra.

De rijschool heeft een locatie in Beetsterzwaag. De adresgegevens zijn als volgt: Folkertslan 48, 9244ED Beetsterzwaag. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: (0512) 38 30 70, of 06 31 29 83 28. De school beschikt over een eigen website: autorijschoolstienstra.nl. Het KvK-nummer van deze school is 11338090000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6509A1.

Waar bezoek je Autorijschool Stienstra?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in Beetsterzwaag.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Beetsterzwaag. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: V.O.F. Verkeersschool Harms en Autorijschool A.A.C. André Blaauw.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Stienstra

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0512) 38 30 70

Telefoon-nr

06 31 29 83 28

Website

autorijschoolstienstra.nl

Adres

Folkertslan 48

Postcode

9244ED

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

11338090000

Rijschoolnummer

6509A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Stienstra”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo