Rijschool The Challenge

Ontdek alles over Rijschool The Challenge.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool The Challenge is 32%, 25 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto, bromfiets. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Begin je met rijles bij Rijschool The Challenge? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Spijkenisse.

Welke keurmerken heeft deze school?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool The Challenge.

De rijschool heeft een locatie in Spijkenisse. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Mekongstraat 3, 3207AJ Spijkenisse. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 40 11 77 28, of 06 40 11 77 29. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: rijschoolthechallenge.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 244925660000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6254X1.

Waar vind je Rijschool The Challenge precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Spijkenisse.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Spijkenisse. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool-BeSafe en Autorijschool ‘Dorine van der Willik’.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool The Challenge

Slagingspercentage

32

Aantal examens

25

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 40 11 77 28

Telefoon-nr

06 40 11 77 29

Website

rijschoolthechallenge.nl

Adres

Mekongstraat 3

Postcode

3207AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

244925660000

Rijschoolnummer

6254X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool The Challenge”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo