Verkeersschool Noah

Alle gegevens over Verkeersschool Noah.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Noah ligt op 43%, 37 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Verkeersschool Noah? Dan kun je kiezen uit 1 examenlocaties: Spijkenisse. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Verkeersschool Noah.

De rijschool heeft een locatie in Spijkenisse. Hierbij de adresgegevens van deze school: Snoekenveen 814, 3205CW Spijkenisse. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 24 65 12 40. Het KvK-nummer van deze school is: 747362130000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1083N3.

In welke plaats vind je Verkeersschool Noah precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Spijkenisse.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Spijkenisse. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Topscore en Rijschool Vriesland.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Noah

Slagingspercentage

43

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 65 12 40

Adres

Snoekenveen 814

Postcode

3205CW

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

747362130000

Rijschoolnummer

1083N3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Noah”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo