Rijschool Simons

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Simons.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Simons is 67%, 24 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Les volgen bij Rijschool Simons? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Kerkrade. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Simons.

Deze rijschool heeft een locatie in Landgraaf. Op zoek naar de adresgegevens van de school? LAURA JULIASTRAAT 54, 6374JG Landgraaf. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@rijschoolsimons.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06-12907070. Het KvK-nummer van deze rijschool is 532753570000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9252K5.

In welke plaats vind je Rijschool Simons?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Landgraaf.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Landgraaf. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Diemant Verkeersopleidingen en Autorijschool Van Ostade.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Simons

Slagingspercentage

67

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolsimons.nl

Telefoon

06-12907070

Adres

LAURA JULIASTRAAT 54

Postcode

6374JG

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

532753570000

Rijschoolnummer

9252K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Simons”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo