Rijschool Simons

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Simons.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Simons ligt op 89%, 9 personen legden examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Simons? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Kerkrade.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Simons.

Je vindt de rijschool in Landgraaf. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: LAURA JULIASTRAAT 54, 6374JG Landgraaf. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06-12907070. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, rijschoolsimons.nl. Het KvK-nummer van deze school is 532753570000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9252K5.

Waar bezoek ik Rijschool Simons?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in de buurt van Landgraaf.

Bekijk alle Rijscholen in Landgraaf. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Epic auto en motorrijschool en Verkeersschool Hans Klein.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Simons

Slagingspercentage

89

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-12907070

Website

rijschoolsimons.nl

Adres

LAURA JULIASTRAAT 54

Postcode

6374JG

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

532753570000

Rijschoolnummer

9252K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Simons”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo