HB Rijopleiding

Alle details over HB Rijopleiding.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van HB Rijopleiding ligt op 83%, 12 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). HB Rijopleiding verzorgt ook beroepsleiding(en): heftruck, adr, taxi. Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je van start met les bij HB Rijopleiding? Je hebt de keus uit 1 CBR locaties: Kerkrade. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorie boek auto of scooter.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van HB Rijopleiding.

De rijschool heeft een vestiging in Landgraaf. Op zoek naar de adresgegevens? Brandhofstraat 6, 6372KC Landgraaf. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06-24128140. Deze rijschool heeft een eigen site: hbrijopleiding.nl/. Het KvK-nummer van deze rijschool is 558861670000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 2634G8.

In welke plaats vind ik HB Rijopleiding (routebeschrijving en kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de regio Landgraaf.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Landgraaf. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Blij dat ik rij – Opleiding en Coaching en Rijschool Grolleman.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: HB Rijopleiding

Slagingspercentage

83

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

ADR

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-24128140

Website

hbrijopleiding.nl/

Adres

Brandhofstraat 6

Postcode

6372KC

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

558861670000

Rijschoolnummer

2634G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “HB Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo