HB Rijopleiding

Ontdek alles over HB Rijopleiding.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van HB Rijopleiding ligt op 67%, 24 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). HB Rijopleiding biedt ook beroepsopleiding(en): heftruck, adr, taxi. Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je ervoor lessen te volgen bij HB Rijopleiding? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties: Kerkrade. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Alle contact- en adresgegevens van HB Rijopleiding.

Je vindt de school in Landgraaf. Hierbij de adresgegevens van de school: Brandhofstraat 6, 6372KC Landgraaf. Stuur ze een mailtje, info@hbrijopleiding.nl. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06-24128140. Voor meer informatie kijk je op hun website: hbrijopleiding.nl/. Het KvK-nummer van de school is: 558861670000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 2634G8.

Waar bezoek je HB Rijopleiding precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere scholen in Landgraaf.

Bekijk alle Rijscholen in Landgraaf. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Verkeersschool Ed Bergmans en Autorijschool Omer Bayram.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: HB Rijopleiding

Slagingspercentage

67

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

ADR

Beschikbaar

E-mail

info@hbrijopleiding.nl

Telefoon-nr

06-24128140

Website

hbrijopleiding.nl/

Adres

Brandhofstraat 6

Postcode

6372KC

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

558861670000

Rijschoolnummer

2634G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “HB Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo