HB Rijopleiding

Alles wat je wilt weten over HB Rijopleiding.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van HB Rijopleiding is 57%, 7 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). HB Rijopleiding biedt ook beroepsopleiding(en), heftruck, adr, taxi. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. (Praktijk)les volgen bij HB Rijopleiding? Dan heb je de keus uit 1 CBR-locaties: Kerkrade. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over HB Rijopleiding.

Deze school vind je in Landgraaf. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Brandhofstraat 6, 6372KC Landgraaf. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06-24128140. De rijschool heeft een eigen website: hbrijopleiding.nl/. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 558861670000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 2634G8.

Waar bezoek ik HB Rijopleiding (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Bekijk hier alle Rijscholen in Landgraaf. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Karin en M.J.H.E. van der Sande.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: HB Rijopleiding

Slagingspercentage

57

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

ADR

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-24128140

Website

hbrijopleiding.nl/

Adres

Brandhofstraat 6

Postcode

6372KC

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

558861670000

Rijschoolnummer

2634G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “HB Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo