NXXT Rijschool Jeremy Boon

Op deze pagina vind je alles over NXXT Rijschool Jeremy Boon.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van NXXT Rijschool Jeremy Boon ligt op 57%, 49 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij NXXT Rijschool Jeremy Boon? Je kunt terecht bij 2 CBR examenlocaties: Schelluinen, Utrecht. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van NXXT Rijschool Jeremy Boon.

De rijschool is te vinden in Houten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Rosmolen 24, 3995AM Houten. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 30 37 18 93. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 787388140000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 9521G1.

Waar bezoek ik NXXT Rijschool Jeremy Boon precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in de regio Houten.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Houten. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Al en Autorijschool Peter Van Heeswijk.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: NXXT Rijschool Jeremy Boon

Slagingspercentage

57

Aantal examens

49

Telefoon-nr

06 30 37 18 93

Adres

Rosmolen 24

Postcode

3995AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen, Utrecht

KvK-nummer

787388140000

Rijschoolnummer

9521G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “NXXT Rijschool Jeremy Boon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

NXXT Rijschool Jeremy Boon
NXXT Rijschool Jeremy Boon

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo