5th-Gear Autorijschool

Ontdek alles over 5th-Gear Autorijschool.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van 5th-Gear Autorijschool is 93%, 15 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Ga je lessen volgen bij 5th-Gear Autorijschool? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contact- en adresgegevens van 5th-Gear Autorijschool.

Deze school heeft een locatie in Houten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Lazuursteen 5, 3991ZJ Houten. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 14 69 73 31. De school heeft een eigen site: 5th-gear.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 524387400000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9123K9.

Waar vind ik 5th-Gear Autorijschool precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle andere rijscholen in Houten.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Houten. Check ook deze rijscholen: Rijschool Wolfswinkel en Autorijschool John Breet.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: 5th-Gear Autorijschool

Slagingspercentage

93

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 14 69 73 31

Website

5th-gear.nl

Adres

Lazuursteen 5

Postcode

3991ZJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

524387400000

Rijschoolnummer

9123K9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “5th-Gear Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo