5th-Gear Autorijschool

Lees alles over 5th-Gear Autorijschool.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van 5th-Gear Autorijschool ligt op 55%, 31 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Ga je van start met rijles bij 5th-Gear Autorijschool? Je kiest uit een van de 1 CBR afrijdlocaties: Utrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Adres- en contactgegevens van 5th-Gear Autorijschool.

Je vindt de school in Houten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Lazuursteen 5, 3991ZJ Houten. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@5th-gear.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 14 69 73 31. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, 5th-gear.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 524387400000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 9123K9.

Wat is de locatie van 5th-Gear Autorijschool?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Houten.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Houten. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: O.J. Doornenbal en Autorijschool AutoDidact.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: 5th-Gear Autorijschool

Slagingspercentage

55

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@5th-gear.nl

Telefoon-nr

06 14 69 73 31

Website

5th-gear.nl

Adres

Lazuursteen 5

Postcode

3991ZJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

524387400000

Rijschoolnummer

9123K9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “5th-Gear Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo