5th-Gear Autorijschool

Alles wat je wilt weten over 5th-Gear Autorijschool.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van 5th-Gear Autorijschool is 59%, 37 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Rijles volgen bij 5th-Gear Autorijschool? Dan kun je kiezen uit 1 CBR examenlocaties: Utrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van 5th-Gear Autorijschool.

De rijschool heeft een vestiging in Houten. Op zoek naar adresgegevens? Lazuursteen 5, 3991ZJ Houten. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@5th-gear.nl. De rijschool bellen? 06 14 69 73 31. Ze hebben een eigen site: 5th-gear.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 524387400000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9123K9.

Wat is de locatie van 5th-Gear Autorijschool precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Houten.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Houten. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Adrie Van Baal Rijschool en Rijschool 4 me.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: 5th-Gear Autorijschool

Slagingspercentage

59

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@5th-gear.nl

Telefoon-nr

06 14 69 73 31

Website

5th-gear.nl

Adres

Lazuursteen 5

Postcode

3991ZJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

524387400000

Rijschoolnummer

9123K9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “5th-Gear Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo