Autorijschool Minnes

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Minnes.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Minnes is 75%, 4 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Autorijschool Minnes? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR locaties: Leiden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Minnes.

De school is te vinden in Leiden. Op zoek naar adresgegevens? Reigerhorst 39, 2317ZW Leiden. Bellen kan, je bereikt ze op 0611370621. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 68983344. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2011X7.

Waar vind ik Autorijschool Minnes (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in de buurt van Leiden.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Leiden. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Elly Way en Rijden met Miguel.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Minnes

Slagingspercentage

75

Aantal examens

4

Telefoon-nr

0611370621

Adres

Reigerhorst 39

Postcode

2317ZW

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

68983344

Rijschoolnummer

2011X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Minnes”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo