Rijschool Roger

Alle gegevens over Rijschool Roger.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Roger ligt op 60%, 123 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Ga je voor les bij Rijschool Roger? Voor het afrijden heb je keus uit 3 CBR examenlocaties: Maastricht, Kerkrade, Urmond. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Snel je theorie certicaat halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Roger.

De school is gevestigd in Wijnandsrade. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Hellebroekerweg 48, 6363AD Wijnandsrade. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@rijschoolroger.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06-47382415. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijschoolroger.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 518589320000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 9767F9.

Waar vind ik Rijschool Roger (routebeschrijving en kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Meer rijscholen in de regio Wijnandsrade.

Klik hier voor alle Rijscholen in Wijnandsrade. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Roxx en Verkeersschool Lintjens.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Roger

Slagingspercentage

60

Aantal examens

123

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolroger.nl

Telefoon

06-47382415

Website

rijschoolroger.nl

Adres

Hellebroekerweg 48

Postcode

6363AD

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

518589320000

Rijschoolnummer

9767F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Roger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo