Rijschool Roger

Ontdek alles over Rijschool Roger.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Roger is 57%, 74 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je voor les bij Rijschool Roger? Rij-examen doe je bij één van de 2 CBR-locaties: Kerkrade, Urmond. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Welk keurmerk(en) heeft de rijschool?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Roger.

Je vindt deze rijschool in Wijnandsrade. Op zoek naar adresgegevens? Hellebroekerweg 48, 6363AD Wijnandsrade. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06-47382415. De school heeft een eigen site: rijschoolroger.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 518589320000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 9767F9.

Waar bezoek je Rijschool Roger precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Wijnandsrade.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Wijnandsrade. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Valberg en Rijschool Sander Heeren.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Roger

Slagingspercentage

57

Aantal examens

74

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-47382415

Website

rijschoolroger.nl

Adres

Hellebroekerweg 48

Postcode

6363AD

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

518589320000

Rijschoolnummer

9767F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Roger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo