Rijschool Roger

Lees meer over Rijschool Roger.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Roger is 60%, 68 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Lessen volgen bij Rijschool Roger? Je kiest uit 3 CBR-locaties: Maastricht, Kerkrade, Urmond.

Heeft de school keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Roger.

De rijschool is te vinden in Wijnandsrade. Op zoek naar de adresgegevens? Hellebroekerweg 48, 6363AD Wijnandsrade. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06-47382415. Ze hebben een eigen site: rijschoolroger.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 518589320000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 9767F9.

Wat is de locatie van Rijschool Roger?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in de regio Wijnandsrade.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Wijnandsrade. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Kuiper en Verkeersschool Lintjens.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Roger

Slagingspercentage

60

Aantal examens

68

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-47382415

Website

rijschoolroger.nl

Adres

Hellebroekerweg 48

Postcode

6363AD

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

518589320000

Rijschoolnummer

9767F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Roger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo