Verkeersschool Muller

Alles over Verkeersschool Muller.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Muller ligt op 33%, 27 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je van start met rijles bij Verkeersschool Muller? Je kunt kiezen uit 2 CBR examenlocaties: Kerkrade, Urmond.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Verkeersschool Muller.

Deze rijschool is gevestigd in Schinnen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Wolfhagen 10, 6365BM Schinnen. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 44 77 19 90. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, verkeersschoolmuller.nl/. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 738680780000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2695X8.

Waar bezoek je Verkeersschool Muller precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle andere rijscholen in Schinnen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Schinnen. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: NXXT Rijschool Guido Raaijmakers en Parkstad Rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Muller

Slagingspercentage

33

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 44 77 19 90

Website

verkeersschoolmuller.nl/

Adres

Wolfhagen 10

Postcode

6365BM

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

738680780000

Rijschoolnummer

2695X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Muller”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo