Rijschool Ritmo!

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Ritmo!.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ritmo! ligt op 44%, 9 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Je alvast voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt online gratis theorie-examens oefenen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Ritmo!? Je kiest uit een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Barendrecht.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Ritmo!.

De school heeft een vestiging in Rotterdam. Op zoek naar adresgegevens? Oldegaarde 482B, 3086AA Rotterdam. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 15 45 15 92. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, rijschoolritmo.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 244235570000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4678H8.

Waar vind ik Rijschool Ritmo! precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Meer rijscholen in Rotterdam.

Bekijk alle Rijscholen in Rotterdam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool H.E. Plak en I.C.H. van Krimpen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Ritmo!

Slagingspercentage

44

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 15 45 15 92

Website

rijschoolritmo.nl

Adres

Oldegaarde 482B

Postcode

3086AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

244235570000

Rijschoolnummer

4678H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ritmo!”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo