Rijschool Rijkers

Alle informatie over Rijschool Rijkers.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rijkers is 70%, 23 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Haal je liever eerst je theorie? Deze rijschool biedt theorielessen voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Rijkers? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Eindhoven.

Welke keurmerk(en) heeft deze school?

Deze school beschikt over een BOVAG-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling heb je daar profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Rijkers.

De rijschool heeft een locatie in Valkenswaard. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Centiemhof 3, 5551XV Valkenswaard. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is 06-12783389. Ze hebben een eigen website: rijschoolrijkers.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 519001490000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1225Z7.

Waar bezoek je Rijschool Rijkers precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in regio Valkenswaard.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Valkenswaard. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? KEY2DRIVE! en Harteveld Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Rijkers

Slagingspercentage

70

Aantal examens

23

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-12783389

Website

rijschoolrijkers.nl

Adres

Centiemhof 3

Postcode

5551XV

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

519001490000

Rijschoolnummer

1225Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Rijkers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo