Rijschool Rijkers

Alle gegevens van Rijschool Rijkers.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rijkers ligt op 58%, 26 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Ga je van start met rijles bij Rijschool Rijkers? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties van CBR: Eindhoven. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Rijkers.

De school is te vinden in Valkenswaard. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Centiemhof 3, 5551XV Valkenswaard. Stuur ze meteen een bericht: info@rijschoolrijkers.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06-12783389. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: rijschoolrijkers.nl. Het KvK-nummer van de school is 519001490000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1225Z7.

Waar zit Rijschool Rijkers (routebeschrijving en kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle andere rijscholen in Valkenswaard.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Valkenswaard. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Topper en Rijopleiding Martens.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Rijkers

Slagingspercentage

58

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolrijkers.nl

Telefoon-nr

06-12783389

Website

rijschoolrijkers.nl

Adres

Centiemhof 3

Postcode

5551XV

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

519001490000

Rijschoolnummer

1225Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Rijkers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo