RijschooL Rico

Alle informatie over RijschooL Rico.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijschooL Rico ligt op 78%, 27 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: motor, auto, bromfiets. Ga je van start met les bij RijschooL Rico? Je hebt keus uit 1 CBR examenlocaties: Emmen. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van RijschooL Rico.

Deze school is gevestigd in Schoonebeek. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Westerbeek 2, 7761GB Schoonebeek. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@rijschoolrico.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 36 13 04 90. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: rijschoolrico.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 572026480000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 7902R0.

In welke plaats vind je RijschooL Rico (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere scholen in de buurt van Schoonebeek.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Schoonebeek. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Wim Doornink en Datema Rijopleidingen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: RijschooL Rico

Slagingspercentage

78

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolrico.nl

Telefoon-nr

06 36 13 04 90

Website

rijschoolrico.nl

Adres

Westerbeek 2

Postcode

7761GB

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

572026480000

Rijschoolnummer

7902R0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RijschooL Rico”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo