RijschooL Rico

Alle gegevens van RijschooL Rico.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijschooL Rico ligt op 87%, 23 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto, bromfiets. (Praktijk)les volgen bij RijschooL Rico? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Emmen. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Contactgegevens en telefoonnummer van RijschooL Rico.

Je vindt de school in Schoonebeek. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Westerbeek 2, 7761GB Schoonebeek. Stuur ze meteen een bericht: info@rijschoolrico.nl. Bellen kan, je bereikt ze op 06 36 13 04 90. Ze hebben een eigen site met meer informatie: rijschoolrico.nl. Het KvK-nummer van de school is 572026480000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7902R0.

Waar bezoek ik RijschooL Rico precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in Schoonebeek.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Schoonebeek. Check ook deze twee rijscholen: M De Broers Apeldoorn en Rijschool Ilyas.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: RijschooL Rico

Slagingspercentage

87

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolrico.nl

Telefoon-nr

06 36 13 04 90

Website

rijschoolrico.nl

Adres

Westerbeek 2

Postcode

7761GB

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

572026480000

Rijschoolnummer

7902R0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RijschooL Rico”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo