Chantal Hofstra

Lees alles over Chantal Hofstra.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Chantal Hofstra is 57%, 42 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Chantal Hofstra verzorgt ook beroepsleiding(en): . (Praktijk)les volgen bij Chantal Hofstra? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Emmen. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Chantal Hofstra.

De school is te vinden in Zandpol. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Zandpolstraat 6, 7764AL Zandpol. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: chantalhofstra@live.nl. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 38 43 09 65. Het KvK-nummer van deze rijschool is 651374260000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1150H8.

In welke plaats vind ik Chantal Hofstra?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Meer rijscholen in Zandpol.

Bekijk alle Rijscholen in Zandpol. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verkeersopleidingen Perry Noorderveen en Rijschool Antonio.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Chantal Hofstra

Slagingspercentage

57

Aantal examens

42

Auto

Beschikbaar

E-mail

chantalhofstra@live.nl

Telefoon-nr

06 38 43 09 65

Adres

Zandpolstraat 6

Postcode

7764AL

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

651374260000

Rijschoolnummer

1150H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chantal Hofstra”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo