Chantal Hofstra

Lees meer over Chantal Hofstra.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Chantal Hofstra is 50%, 48 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je van start met rijlessen bij Chantal Hofstra? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Emmen.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Chantal Hofstra.

Je vindt de rijschool in Zandpol. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Zandpolstraat 6, 7764AL Zandpol. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 38 43 09 65. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 651374260000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1150H8.

In welke plaats vind je Chantal Hofstra (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Zandpol.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Zandpol. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Perfect Drive en Rijschool De Weg.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Chantal Hofstra

Slagingspercentage

50

Aantal examens

48

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 38 43 09 65

Adres

Zandpolstraat 6

Postcode

7764AL

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

651374260000

Rijschoolnummer

1150H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chantal Hofstra”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo