Chantal Hofstra

Alle informatie die je nodig hebt over Chantal Hofstra.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Chantal Hofstra is 64%, 44 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Chantal Hofstra? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Emmen. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Chantal Hofstra.

De rijschool is te vinden in Zandpol. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Zandpolstraat 6, 7764AL Zandpol. Dit is het e-mailadres van deze school: chantalhofstra@live.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 38 43 09 65. Het KvK-nummer van deze school is 651374260000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1150H8.

Waar zit Chantal Hofstra precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in Zandpol.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Zandpol. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Sundus en Autorijschool Schulte.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Chantal Hofstra

Slagingspercentage

64

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

E-mail

chantalhofstra@live.nl

Telefoon-nr

06 38 43 09 65

Adres

Zandpolstraat 6

Postcode

7764AL

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

651374260000

Rijschoolnummer

1150H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chantal Hofstra”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo