Opleidingscentrum DIBO

Ontdek alles over Opleidingscentrum DIBO.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Opleidingscentrum DIBO ligt op 53%, 193 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Kies je voor lessen bij Opleidingscentrum DIBO? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Emmen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie & aanbieding rijlessen

Voordelig je auto rijbewijs halen? Check de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Beschikt deze school over keurmerk(en)?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Alle contact- en adresgegevens van Opleidingscentrum DIBO.

Deze school is gevestigd in Emmen. Hierbij de adresgegevens van deze school: Karel Doormanstraat 15, 7825VS Emmen. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is (0591) 61 29 42. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: verkeersschooldibo.nl. Het KvK-nummer van de school is: 581144670000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1017N1.

In welke plaats zit Opleidingscentrum DIBO (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in Emmen.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Emmen. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijopleiding Meppelder en Chantal Hofstra.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Opleidingscentrum DIBO

Slagingspercentage

53

Aantal examens

193

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

verkeersschooldibo.nl

Adres

Karel Doormanstraat 15

Postcode

7825VS

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

581144670000

Rijschoolnummer

1017N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Opleidingscentrum DIBO”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo