Opleidingscentrum DIBO

Op deze pagina vind je alles over Opleidingscentrum DIBO.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Opleidingscentrum DIBO is 55%, 385 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Rijles volgen bij Opleidingscentrum DIBO? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR locaties: Assen, Emmen. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Opleidingscentrum DIBO.

De school is te vinden in Emmen. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Karel Doormanstraat 15, 7825VS Emmen. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: info@verkeersschooldibo.nl. Bellen kan via: (0591) 61 29 42. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: verkeersschooldibo.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 581144670000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1017N1.

Waar vind je Opleidingscentrum DIBO?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Emmen.

Klik hier voor alle Rijscholen in Emmen. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijopleiding Meppelder en Rijschool Rosita.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Opleidingscentrum DIBO

Slagingspercentage

55

Aantal examens

385

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschooldibo.nl

Telefoon

(0591) 61 29 42

Website

verkeersschooldibo.nl

Adres

Karel Doormanstraat 15

Postcode

7825VS

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen, Emmen

KvK-nummer

581144670000

Rijschoolnummer

1017N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Opleidingscentrum DIBO”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo