Rijschool-Klaassen

Lees alles over Rijschool-Klaassen.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool-Klaassen is 86%, 36 personen legden examen af (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool-Klaassen? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties van het CBR: Emmen. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool-Klaassen.

Je vindt de rijschool in Nieuw-Amsterdam. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Vaartweg 28, 7833BM Nieuw-Amsterdam. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 29 28 47 68. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 667305890000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 8951F0.

Waar vind ik Rijschool-Klaassen?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in regio Nieuw-Amsterdam.

Bekijk hier meer Rijscholen in Nieuw-Amsterdam. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool “Succes” en Verkeersschool Quality Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool-Klaassen

Slagingspercentage

86

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 29 28 47 68

Adres

Vaartweg 28

Postcode

7833BM

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

667305890000

Rijschoolnummer

8951F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool-Klaassen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo